Fajr 06:23 Dhuhr 12:38 Asr 14:17 Magrib 16:36 Isha 18:32 | Maand | Download
nlaren

Nieuws

Nieuws

Heeft jouw dochter voor het eerst een hele dag gevast of is ze van plan de hele maand te vasten en wil je haar op eid ul fitr verrassen met een mooi symbolisch cadeau?

Bestel dan nu snel de ramadan ring. Het is een verstelbare zilveren ring.

Wees er snel bij. De voorraad is beperkt en op=op

De gehele opbrengt gaat naar moskee el Mouahidine in Leerdam.

Geef je bestelling snel door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ramadan ring voor meisjes, verstelbare zilveren ring - €10

Deze usb in luxe uitvoering bevat de volledige koran met de volgende reciteurs: Idris Abkar, Islam Subhi, Maher alMuaiqly, Saad alGhamdi en Tawfeeq asSayegh.

Handig om in de auto te hebben of om cadeau te doen aan een dierbare.

De gehele opbrengst gaat naar moskee el Mouahidine in Leerdam.

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Usb stick met koran - €15

UITVERKOCHT

Assalaamoe  Alaikoem,

In het kader van aankomend offerfeest verkopen wij ‘Merci’ chocolade in Eid Mubarak uitvoering. Deze uitvoering is niet verkrijgbaar in de winkel. U kunt deze alleen bij ons bestellen en geeft hiermee een doorlopende liefdadigheid naast het verassen van uw dierbare met heerlijke chocolade. De opbrengst gaat naar de bouw van moskee el Mouahidine in Leerdam.

  • Doos 400gr voor €10-,
  • Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te bestellen.
  • Geef uw bestelling tijdig door i.v.m. de levertijd!
  • Afhalen in Leerdam
  • Verzenden is ook mogelijk

Blijf ons steunen!

Wassalaamoe Alaikoem,
Vrouwencommissie  moskee  el  Mouahidine  Leerdam

 

De Samenwerkingsverband Moskeeën Utrecht en Omgeving (SMUO), waar Moskee ElMouahidine lid van is, heeft samen met een aantal andere moskeeën uit Utrecht en omgeving (besturen en imams) besloten om per direct de deuren te sluiten.

In lijn met het advies en de richtlijnen van het RIVM en kabinet en in overleg met onze imams, hebben de moskeeën besloten per direct de deuren te sluiten tot nader order.

We adviseren onze leden en bezoekers hun gebeden thuis te verrichten.

De vrijdaggebeden, de dagelijkse vijf gebeden, alle lessen en activiteiten zullen tot nader order worden opgeschort.

Pagina 1 van 6

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...