Fajr 05:52 Dhuhr 13:35 Asr 16:29 Magrib 19:12 Isha 20:57 | Maand | Download
nlaren

Nieuws

Moskee Annasr (Gorinchem) helpt moskee El Mouahidine

De moslimgemeenschap in Leerdam staat op het punt om insha'Allaah een nieuwe moskee te bouwen, maar heeft hierbij de hulp nodig van de Ummah.

Een kleine gemeenschap met grote dromen die insha'Allaah met de Wil van Allaah en de hulp van de Ummah gerealiseerd gaat worden.

Helpen kan op verschillende manieren:

- Het doen van een Dua (smeekbede)
- Een kleine of grote donatie
- Vierkante meters doneren t.w.v. 175 euro per m2
- Op welke manier dan ook. Denk aan advies, diensten en tips.
Alle hulp is welkom!

Moge Allaah onze broeders en zusters in Gorinchem en degene die zich heeft ingezet en een bijdrage heeft geleverd in welke vorm dan ook rijkelijk belonen voor hun inzet en ons allen in Janaat Al Firdaus te doen samenkomen.

Insha'Allaah zal de moslimgemeenschap (moskee Annasr) een voorbeeldfunctie zijn en andere moslimgemeenschappen/ moskeeën inspireren om ons ook te helpen.

Insha'Allaah zullen wij met de hulp van Allaah en de inzet van de moslimgemeenschap in Gorinchem een stap voorwaarts zetten in de realisatie van onze nieuwe moskee, maar hebben nog een hele lange weg te gaan. Daarom vragen wij jullie om de realisatie van onze nieuwe moskee te blijven steunen d.m.v. een Dua (smeekbede) of een financiële bijdrage.

Donaties kunnen te allen tijde worden overgemaakt naar het volgende rekeningnummer NL52INGB0006757850 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Vereniging El Mouahidine.

Deel dit bericht met familie, vrienden en kennissen.

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...