Fajr 05:52 Dhuhr 13:35 Asr 16:29 Magrib 19:12 Isha 20:57 | Maand | Download
nlaren

Nieuws

Sluiten Moskee ivm corona

SMUO en de overige moskeeën uit Utrecht nemen hun verantwoordelijkheid in deze en proberen bij te dragen aan de veiligheid en de gezondheid van onze gemeenschap, alsmede de mensen in onze gehele samenleving, opdat het virus zich niet verder verspreidt.

Het tijdelijk sluiten van onze deuren doet ons daarom heel veel verdriet, maar weegt gelet op de risico’s in deze fase zwaarder. Wij begrijpen dat dit besluit ook onze achterban verdriet doet en doen daarom een dringend beroep op jullie geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Mochten er ontwikkelingen zijn dan zullen wij jullie zo snel mogelijk hierover informeren.

Verder is het advies om voorzichtig te zijn de komende tijd en de nodige hygiëne- en omgangsmaatregelen op te volgen (www.rivm.nl).

Wij dienen vooral terug te keren tot Allaah en het bezig zijn met het gedenken van Allaah en smeekbeden te verrichten; O Allaah, bescherm ons tegen alles wat schadelijk is voor ons. Moge Allaah de zieken snel genezing geven en ons allen behoeden voor het al het kwade, amien.

Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakaatoeh,
Het bestuur SMUO

 

Links:

https://smuo.nl/corona

https://rivm.nl/coronavirus

 

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...