Fajr 04:16 Dhuhr 13:52 Asr 17:49 Magrib 21:14 Isha 23:13 | Maand | Download
nlaren

Nieuws

Overleg Van Gentstraat vergt tijd

 

Bovendien stelde hij voor de accommodatie van de Turkse Arbeidersvereniging (TAV) niet af te breken, maar aan de TAV te verkopen. Het lukt deze vereniging op dit moment namelijk nog niet om bij één van de buren aan de Van Gentstraat onderdak te vinden. Wethouder Petra Groeneweg vond een contract van 25 jaar wel heel erg fors en stelde bovendien vast dat de Arbeiders Vereniging al een paar jaar weet dat men moet verkassen.

“Maar we zijn druk bezig; we zitten nog steeds met elkaar om de tafel”, aldus Groeneweg. “Een motie is daarom op dit moment nog niet nodig.” Onder het motto ‘een broedende kip moet je niet storen’, vond de raad het donderdag niet het juiste moment om zich nu al serieus over de motie van Leerdam 2000 uit te spreken. Waarop Teus Meijdam besloot zijn initiatief althans voorlopig in te trekken. “Maar zo nodig komen we er later nog op terug.”

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...