Kijk LIVE mee met de online benefiet Ramadhaan 1442 (2021). Of klik hier voor Facebook.

 

Ik wil doneren

 

Fajr 03:59 Dhuhr 13:44 Asr 17:49 Magrib 21:26 Isha 23:13 | Maandoverzicht
nlaren

Nieuws

Vluchtelingen vertrokken

Op deze locatie zou de vluchtelingengroep uit Leerdam voor langere tijd opgevangen worden en zouden voorzieningen aanwezig zijn (school). Tot onze grote spijt kregen we vanmiddag van de vluchtelingen het signaal dat hen aangegeven werd dat zij twee dagen tot twee weken daar konden verblijven. De gemeente heeft onmiddellijk contact gezocht met het COA en om uitleg gevraagd.

Het COA heeft ons het volgende medegedeeld: “De vluchtelingen uit Leerdam blijven op deze locatie totdat voor hen de procedure start. Wanneer dat is is afhankelijk van datum van aankomst en voortgang dossierafhandeling van het COA en IND." Daarnaast hebben een aantal mensen aangegeven dat de faciliteiten ontbreken. Wij hebben de toezegging ontvangen van het COA dat zij deze faciliteiten zo spoedig mogelijk in orde gaan brengen.
Reguliere activiteiten in M3

De dagen na het vertrek worden gebruikt om M3 op te ruimen, schoon te maken en weer in te richten. Wanneer alles weer op zijn plek staat en de verlichting en geluidsapparatuur weer aangesloten zijn, zal de beheerde van M3 haar activiteiten weer starten. We verwachten dat dit vanaf 3 december weer mogelijk is.

Meer informatie

Heeft u vragen over het vertrek van de vluchtelingen? Dan kunt u vanzelfsprekend bellen met de gemeente via 0345 636 363. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Bron: Vluchtelingen vertrokken

Ander bericht over het vertrek:   Vluchtelingen vertrekken uit Leerdam naar noodopvang

 

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...