newTijdelijke locatie: Tiendweg 11, Leerdam

Fajr 04:17 Dhuhr 01:45 Asr 05:37 Magrib 08:53 Isha 11:00 | Maandoverzicht

Nieuws over de verening en de activiteiten.

Nieuwe huisvesting vereniging El Mouahidine

Het gebouw van onze vereniging aan de PM van Gentstraat 24 is zeer dringend aan vervanging toe. Het gebouw is eigendom van ons, maar staat ruim 25 jaar op gemeentegrond. Al een aantal jaren zijn wij op zoek naar eigen grond om hier een nieuw verenigingsgebouw op te bouwen.

Wij zijn daarom in overleg gegaan met de gemeente over de vraag of wij de grond aan de PM van Gentstaat 24 mogen kopen en of de gemeente open staat voor de plannen om het huidige verenigingsgebouw te vervangen.

De gemeente staat positief tegen het verkopen van de grond en het vervangen van het huidige verenigingsgebouw.

Alhamdoelilla (Dank aan Allaah) na ruim 30 jaar is het zover. Alle lof aan Allaah subhanahu wa ta'ala (geprezen en verheven is Hij) die dit voor ons mogelijk maakt.

Informatieavond

Op woensdag 17 februari 2016 zal er voor de direct omwonenden een informatieavond worden georganiseerd om te informeren over de huidige stand van zaken. Tijdens deze informatieavond zal het eerste schetsontwerp aan u worden gepresenteerd. Het verdere proces zal worden verteld en uiteraard kunt u vragen stellen.

Het verenigingsgebouw aan de PM van Gentstraat 24 zal ook geopend zijn. U kunt na afloop van de informatieavond hier ter plaatse gaan kijken, mocht u daar behoefte aan hebben.

Inloopdag

Medio maart zullen wij een inloopdag organiseren voor geïnteresseerden. U kunt langskomen voor een korte rondleiding en vragen stellen. Meer informatie over deze inloopdag volgt nog.

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Wij bedienen de Islamitische gemeenschap in Leerdam en omstreken. Lees verder...

Tijdelijke locatie