Kijk LIVE mee met de online benefiet Ramadhaan 1442 (2021). Of klik hier voor Facebook.

 

Ik wil doneren

 

Fajr 03:59 Dhuhr 13:44 Asr 17:49 Magrib 21:26 Isha 23:13 | Maandoverzicht
nlaren

Nieuws

Benefiet voor zusters en kinderen

Dit kan op vele manieren Alhamdoelillaah! Je kunt als eerste dit bericht delen en de flyer, een kaartje kopen, online geld doneren, hapjes of koekjes maken voor de verkoop, mooie spullen en/of diensten doneren voor de veiling, sponsors werven enz.

De gehele opbrengst gaat naar de bouw van de moskee dus maak gebruik van deze geweldige kans om in het hiernamaals te investeren en in aanmerking te komen voor een doorlopende liefdadigheid en een huis in het Paradijs! Bestel je kaartje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de flyer kun je aanvullende informatie vinden over de locatie en verschillende activiteiten.

Moge Allah de Verhevene iedereen die een bijdrage levert rijkelijk belonen! We vragen Allaah ‘Azza wa Djal om onze intenties te zuiveren en deze dag profijtvol te laten verlopen met veel baraka en sadaqa, Allahoemma Amien!

Wassalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,

Vrouwencommissie Moskee El Mouahidine Leerdam

 

UPDATE - 20 mei 2016

Opbrengst zusters benefiet tbv bouw moskee El Mouahidine in Leerdam:

Assalamu 'alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Allaah de Glorieuze zegt in Zijn Boek:
”De gelijkenis van degenen die hun eigendommen op de Weg van Allaah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel, (die) zeven aren voortbrengt, in iedere aar honderd korrels, en Allaah vermenigvuldigt voor wie Hij wil. En Allaah is Alomvattend, Alwetend.” Al-Baqarah 261

Het verheugt ons jullie te mogen mede delen dat de benefiet van onze zusters een bedrag heeft opgeleverd van bijna € 7.500,- en daarnaast ook 16 gram goud (onze geliefde zusters hebben maar liefst 23 vierkante meters gedoneerd). De volledige opbrengst komt geheel ten goede voor de bouw van de nieuwe moskee El Mouahidine in Leerdam.

Alle Lof komt toe aan Allaah, onze Schepper. Hij is de Allergrootste, de Almachtige en de Schenker. Allaahu akbar, wal hamdoellilaah, wa laa ilaaaha illa Allaah!

Moge Allaah onze zusters rijkelijk belonen voor hun komst en de donaties voor de bouw van onze nieuwe moskee. Wij willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet en een bijdrage heeft geleverd in welke vorm dan ook.
Zowel in de voorbereidingen naar de benefiet toe als tijdens de benefiet hebben de zusters veel inzet getoond. We vragen Allaah hen hier rijkelijk voor te belonen, hun gezinnen te zegenen en Janaat Al Firdaus te doen binnentreden.

Wij willen iedereen bedanken die Dua (smeekbede) heeft gedaan voor onze moskee en vragen Allaah deze smeekbeden te verhoren. Wij vragen Allaah de Almachtige om onze daden op de Weegschaal te zetten aan de kant van de hassanaats op de Dag van Afrekening.

Met het ingezameld bedrag hebben we een stap gedaan in de goede richting naar de bouw van onze nieuwe moskee, maar hebben nog een hele lange weg te gaan. Daarom vragen wij jullie om de realisatie van onze nieuwe moskee te blijven steunen d.m.v. een Dua of een financiële bijdrage.

Donaties kunnen te allen tijde worden overgemaakt naar het volgende rekeningnummer NL52INGB0006757850 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Vereniging El Mouahidine.

Baarakka’Allaahoefiekoem
Wa alaikum Aasalamu wa rahmatullahi wa barakatuh

 

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...