newTijdelijke locatie: Tiendweg 11, Leerdam

Fajr 05:25 Dhuhr 12:48 Asr 04:06 Magrib 06:56 Isha 08:28 | Maandoverzicht

Nieuws over de verening en de activiteiten.

Iftar voor zusters - 8 juni 2018

IFTAR VOOR MOSKEE EL MOUAHIDINE IN LEERDAM OP VRIJDAG 8 juni IN SHA ALLAH! KOM OOK, EET, DRINK EN STEUN ONS!

Bismillaahi, ar-Rahmaani, ar-Rahiem,
Alle Lof zij Allah dat er in sha Allah op vrijdag 8 juni een iftar zal plaatsvinden om bij elkaar te komen, de ramadan te vieren en geld in te zamelen voor de bouw van de nieuwe moskee El Mouahidine. Een moskee voor ons allemaal. Draag ook je steentje bij op welke manier dan ook. Dit kan op vele manieren Alhamdoelillaah! Je kunt als eerste dit bericht delen en de flyer, zelf aanwezig zijn, als dit niet lukt is er de mogelijkheid om online geld doneren via de website.

De gehele iftar maaltijd wordt verzorgt, we vragen je alleen aan te schuiven en met ons de iftar te verbreken. Mocht je altijd iets maken vragen we je deze keer het bedrag van het gerecht fisabillah te doneren. Aan het einde van de avond is er gelegenheid voor donatie.

 

De gehele opbrengst gaat naar de bouw van de moskee dus maak gebruik van deze geweldige kans om gezamenlijk het vasten te verbreken met je zusters fi dien en tegelijkertijd in het Hiernamaals te investeren en in aanmerking te komen voor een doorlopende liefdadigheid en een huis in het Paradijs!

Moge Allah de Verhevene iedereen die een bijdrage levert rijkelijk belonen! We vragen Allah ‘Azza wa Djal om onze intenties te zuiveren en deze dag profijtvol te laten zijn met veel baraka en sadaqa, Allahoemma Amien!

Wassalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,

Vrouwencommissie Moskee El Mouahidine Leerdam

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Wij bedienen de Islamitische gemeenschap in Leerdam en omstreken. Lees verder...

Tijdelijke locatie