Fajr 06:32 Dhuhr 12:58 Asr 14:47 Magrib 17:09 Isha 19:02 | Maandoverzicht
nlaren

Nieuws over de vereniging en de activiteiten.

Kinderbazaar

Met deze bazaar willen we vooral de kinderen motiveren om mee te helpen. We willen de kinderen betrekken bij het proces en hen het belang laten zien van sadaqa.
Jongens en meisjes (jongens tot 10 jaar) verkopen hun speelgoed om zo geld op te halen voor de bouw van de moskee. Het kind wat het meeste geld heeft opgehaald wint een prijs.
De moeders kunnen tijdens de bazaar genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes terwijl hun kinderen speelgoed (ver)kopen

Het belooft een gezellige middag te worden, dus neem je kinderen mee en kom genieten van lekkere hapjes, al het mooie speelgoed wat verkocht wordt en de henna.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op de kinderbazaar.

Wil je je kind aanmelden voor een kraampje? Stuur dan een mailtje voor 12 februari met naam, leeftijd van het kind en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wees er snel bij want vol=vol.

Wil je hapjes maken voor de verkoop? Stuur dan een mailtje met wat je maakt en de hoeveelheid  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Over ons

Wij zijn de Islamitische Vereniging El Mouahidine. Beter bekend als Moskee ElMouahidine te Leerdam. جمعية ومسجد الموحدين. Lees verder...